Bedrijfsinformatie

Welkom op de contactpagina van VirtuFit. 

Heeft u een probleem met uw VirtuFit fitnessapparaat en wilt u hiervoor een service aanvraag indienen? Vul dan ons service formulier in, Klik hier.

Helaas moeten wij u mededelen dat door Covid-19 onze reactietijd langer is dan gebruikelijk. Op dit moment nemen wij alle aanvragen binnen 2-3 werkdagen in behandeling. Wij verzoeken u vriendelijk het formulier niet meerdere keren in te vullen, ook is een extra email zenden niet nodig en werkt eerder vertragend dan versneld. Wij vinden het erg vervelend dat het langer duurt dan normaal en kunnen alleen maar hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

Voor een lopende service aanvraag of het kopen van onderdelen kunt u terecht op; service@virtufit.nl. Vermeld bij een vraag over de lopende aanvraag altijd het servicenummer (ITS nummer) voor een snelle en efficiënte afwikkeling. Een service aanvraag dient ten alle tijde via het service formulier te worden ingediend. Dus het verzoek geen service aanvragen via info@virtufit.nl in te dienen.

Mocht u andere vragen hebben dan kunt u terecht op info@virtufit.nl

I.v.m. het COVID-19 virus, werkt kantoorpersoneel van onze website thuis. Hierdoor is de telefooncentrale gesloten tot nadere berichtgeving. We blijven bereikbaar per mail en zullen alle mails binnen 1 werkdag beantwoorden. Bedankt voor uw begrip.